samen bevalt beter cursus

donderdag 12 november VOL
donderdag 21 januari 2021
woensdag 10 maart 2021

 

 

Prinses Margrietlaan 86/4 1421 XJ Uithoorn

kosten € 48

 
De Samen Bevalt Beter cursus

De Samen Bevalt Beter cursus bestaat uit een groepsles van één avond van ongeveer 2 ¾ uur. De avond is gericht op de rol van de partner en de samenwerking tussen jullie tijdens de bevalling. Heb je de Zwangerplus  cursus gevolgd of zwangerschapsyoga dan is dit een goede aanvulling. Deze les is ook een mooie herhalingsles als je voor de tweede of derde keer bevalt. Alles komt op deze avond voorbij. Zowel het natuurlijke bevalproces, de ademhaling en ontspanning en de coachende rol die je hebt als partner. Dit in combinatie met praktische oefeningen. Het is in het algemeen een leerzame en gezellige avond met voldoende ruimte voor vragen. De groep bestaat uit ongeveer 3 tot 5 koppels.

Hou je niet van groepslessen dan is een aantal privélessen voor jou en je partner ook een mogelijkheid. Vul dan ook het formulier in en schrijf bij opmerkingen dat je geïnteresseerd bent in lessen voor jou en je partner persoonlijk.

 

Voor wie

De Samen Bevalt Beter cursus is bedoeld voor jou als zwangere vrouw samen met je partner. Dit kan ook  degene zijn die je tijdens je bevalling begeleidt bv. je moeder, je zus, een vriendin.

 

Tijdstip en locatie

De Samen Bevalt Beter cursus wordt gegeven op de maandagavond* van 19.00 tot ongeveer 21.45 uur, in de Praktijk Natuurlijk Bewegen aan de Prinses Margrietlaan 86 in Uithoorn. Bel nr. 4.  De ruimte bevindt zich op de 1e etage en is via de trap bereikbaar.

* in de periodes van vakantie of feestdagen wordt de cursus ook wel op donderdagavond gegeven.

 

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen € 48,00 per koppel, inclusief koffie, thee met versnapering.

Heb je vragen en wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar: judithpijpers@kpnmail.nl  of bel naar: 06 51 93 77 55.

 

De manier waarop je uitleg geeft blijft heel goed bij me hangen.”

Theo