SpeelRuimte

SpeelRuimte groep

De SpeelRuimte groep biedt baby’s en dreumessen een fysiek en emotioneel veilige omgeving. Hier kunnen zij bewegen en spelen vanuit eigen initiatief en eigen tempo. De ouder kan genieten van de ontwikkeling en de ontdekkingen van zijn kind. Natuurlijk zorgt de aanwezigheid van de ouder ook voor extra emotionele veiligheid. De professionele begeleiding is er om ouders te ondersteunen bij hun vragen over ontwikkeling en opvoeding. Ook kan de begeleidster vanuit haar deskundige kijk, meekijken en uitleg geven, over fase waar je kind op dat moment in zit. En wat je kind in die fase van ontwikkeling nodig heeft.  Dit leidt tot een dieper begrip van je baby’s behoefte aan autonomie en hechting. Voor de baby betekent dit dat zij spelenderwijs een stevige basis krijgt met een goed vertrouwen in haar fysieke en emotionele vaardigheden.

De groep

De leeftijd van de baby’s is tussen de 4 en 24 maanden. De groep bestaat maximaal uit 6 baby’s met ieder 1 ouder (verzorger of grootouder kan natuurlijk ook). De cursus begint met een informatie/kennismakingsavond en sluit af met een evaluatieavond. De bijeenkomsten met de baby’s zijn ruim 1 uur.

Als er voldoende aanmeldingen zijn kan er een groep starten. Heb je interesse of vragen mail stuur dan een mail naar onderstaand adres. Daarna neem ik contact met je op.

Open SpeelRuimte!
 

Gratis Spelinloop! Kom kennis maken met het idee van SpeelRuimte!
Iedere maandag en dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.
Steigerplek: adres William Barlowlaan 1  1086 ZR  Amsterdam. 15 minuten vanaf CS Amsterdam.
Tramlijn 26, uitstappen halte Steigereiland.

Bij interesse en vragen kun je mailen naar:  judithpijpers@kpnmail.nl 
of bellen naar:  06 51 93 77 55.