ouder & kind

binnenkort  nieuwe datum

Prinses Margrietlaan 86 1421 XJ Uithoorn

Aanbieding: Tijdelijk voor €10,00

Inhoud van de ouder & kind bijeenkomst

De ouder & kind bijeenkomst is op dit moment nog losse op zichzelf staande ochtend met een frequentie van eens in de 2 maanden. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Doel van de bijeenkomst is te leren van de signalen die je kind geeft. En hoe reageer jij daarop. Wat heeft jouw kind nodig (van jou) om zijn eigen initiatieven te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen. Hoe ziet een natuurlijke ontwikkeling van een kind eruit? Het is fijn als je je vragen omtrend de ontwikkeling van, of je relatie met je kind in het inschrijfformulier aangeeft. Zou je individueel hierin begeleid willen worden neem dan gerust contact met me op via het invullen van het formulier of als je dat niet fijn vind door me gewoon te mailen, te bellen of te sms’en. zie mijn gegevens onderaan deze pagina.

 

Voor wie

In de Ouder & Kind ochtend ligt het accent op de relatie tussen ouder en kind. Je bent geïnteresseerd in het observeren en leren van je kind. Wat is je kind aan het ontdekken in de wereld, hoe kan ik zijn aandacht vast houden wanneer dat nodig is, doe ik te veel of te weinig? Deze ochtend wordt je baby vergezeld met één ouder. Je baby is tussen de 4 en 20 maanden oud. Ook de grootouder met zijn/haar kleinkind is welkom op deze bijeenkomsten. De groep bestaat uit maximaal 5 deelnemers met hun baby’s.

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ouder & kind begeleiding aan huis, bv. bij slaapproblemen, huilbaby’s, of andere vraagstukken dan kom ik graag voor een gesprek en observatie bij je langs.

 

Tijdstip en locatie

De Ouder & Kind bijeenkomst wordt gegeven op zaterdag van 10.00 tot ongeveer 11.15 uur, in de praktijk Natuurlijk Bewegen aan de Prinses Margrietlaan 86 in Uithoorn. Bel nr. 4.  De ruimte bevindt zich op de 1e etage, er is geen lift in het pand.

 

Kosten

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 10,00, inclusief koffie, thee, ranja en versnapering.

 

 

Inschrijven

2 + 7 =