zwangerplus cursus natuurlijk bevallen

Maandag 1 juli 2019
of
Maandag 2 september 2019

Er zijn nog een paar plaatsen open!

Prinses Margrietlaan 86 1421 XJ Uithoorn

Kosten € 165,00

Inhoud van de zwangerplus cursus natuurlijk bevallen

De zwangerplus cursus natuurlijk bevallen bestaat uit 7 lessen van 1 ½ uur. De groep bestaat  ongeveer uit 5 tot 9 deelnemers.  Iedere les is opgebouwd rond een thema, zoals o.a. houding & beweging, ademhaling & ontspanning, natuurlijk bevallen. De thema’s worden bekeken vanuit een korte theorie, specifieke oefeningen en wat er leeft onder de cursisten.  De invloed van een veilige fase in de baarmoeder en de geboorte van je kind op de rest van het leven. De cursisten geven aan de lessen erg prettig te vinden door de afwisseling en het stukje persoonlijke aandacht.

De 7e les is na je bevalling met je baby  daarin bespreken we hoe de bevalling en de eerste weken moederschap zijn verlopen en wat van belang is voor de eerste ontwikkeling van je baby. Wordt dit je eerste bevalling dan raad ik je aan om ook de Samen Bevalt Beter cursus met je partner of degene die bij je bevalling aanwezig is, te volgen.

 

Voor wie

Zwangere dames die zich willen voorbereiden op hun bevalling door het doen van lichte maar aandacht gerichte oefeningen. Voor diegenen die interesse hebben in hoe hun lichaam functioneert voor, tijdens en na een bevalling. En hoe kan ik dat met oefeningen beïnvloeden? Voor diegene die wil leren omgaan met haar angst voor de bevalling. Voor hen die ondersteuning zoeken van andere zwangere vrouwen. Praktisch gezien ben je ongeveer in de 26e tot 32e week zwangerschap als de cursus start.

 

Tijdstip en locatie

De cursus wordt gegeven op de maandagavonden van 19.00 tot 20.30 uur, in de praktijk Natuurlijk Bewegen aan de Prinses Margrietlaan 86 in Uithoorn. Bel nr. 4.  De ruimte bevindt zich op de 1e etage, helaas is er geen lift aanwezig.

 

Kosten

De kosten voor deze cursus zijn €165,00.

 

“Judith heeft een prettige stem die doorwerkt in de ontspannings- oefeningen”

Kimberly

Inschrijven

4 + 4 =