zwangerplus cursus 

19 oktober 2020 VOL
7 december 2020 1 plek vrij
3 februari 2021

Prinses Margrietlaan 86
1421 XJ Uithoorn

Kosten € 165,00

Zwangerplus cursus 

De zwangerplus cursus bestaat uit 7 lessen van 1 ½ uur. De groep bestaat  ongeveer uit 5 tot 9 deelnemers.  Iedere les is opgebouwd rond een thema, zoals o.a. houding & beweging, ademhaling & ontspanning, natuurlijk bevallen. De thema’s worden bekeken vanuit een korte theorie, specifieke oefeningen en wat er leeft onder de cursisten.  De invloed van een veilige fase in de baarmoeder en de geboorte van je kind op de rest van het leven. De cursisten geven aan de lessen erg prettig te vinden door de afwisseling en het stukje persoonlijke aandacht.

De 7e les is na je bevalling met je baby  daarin bespreken we hoe de bevalling en de eerste weken moederschap zijn verlopen en wat van belang is voor de eerste ontwikkeling van je baby.

Ik wens dat je baby en jij een goede start maken daarom bied ik je een bezoek aan huis aan om samen te kijken naar hoe het gaat. Dat kan op allerlei vlakken. Zoals; wat is handig bij de verschoning, hoe communiceer ik met mijn baby, wat is goed of minder goed voor zijn motorische ontwikkeling, het eerste speelgoed en de inrichting van de omgeving van je kindje.
Je kunt hier op dit moment gratis gebruik van maken!

Wordt dit je eerste bevalling dan raad ik je aan om ook de Samen Bevalt Beter cursus met je partner of degene die bij je bevalling aanwezig is, te volgen.

 

Voor wie

Zwangere dames die zich willen voorbereiden op hun bevalling door het doen van lichte maar aandacht gerichte oefeningen. Voor diegenen die interesse hebben in hoe hun lichaam functioneert voor, tijdens en na een bevalling. En hoe kan ik dat met oefeningen beïnvloeden? Voor diegene die wil leren omgaan met haar angst voor de bevalling. Voor hen die ondersteuning zoeken van andere zwangere vrouwen. Praktisch gezien ben je ongeveer in de 26e tot 32e week zwangerschap als de cursus start.

 

Tijdstip en locatie

De cursus wordt gegeven op de maandagavonden van 19.00 tot 20.30 uur, in de praktijk Natuurlijk Bewegen aan de Prinses Margrietlaan 86 in Uithoorn. Bel nr. 4.  De ruimte bevindt zich op de 1e etage en is bereikbaar via de trap.

 

Kosten

De kosten voor deze cursus zijn €165,00.

 

Heb je vragen en wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar:  judithpijpers@kpnmail.nl 
of bel me: 06 51 93 77 55.

 

“Judith heeft een prettige stem die doorwerkt in de ontspannings- oefeningen”

Kimberly